Sajtó

Az Információ és Menedzsment az Egészségügyben (IME), az egészségügyi vezetők lapja 2007. decemberi számában megjelent interjú többek között bemutatja a BME-n folyó orvosbiológiai mérnökképzést, és említi a BME Egészségügyi Mérnöki Tudásközpontjának megalakulását. A cikk itt olvasható.

 

A Világgazdaság Telebit mellékletének 2012. szeptember 25-i számában "Életjelek érkeznek a világhálón át" címmel cikk jelent meg a BME EMT-nél fejlesztett, TeleNyugi névre keresztelt minimalista tevékenységfiigyelő rendszerről. A cikk letölthető innen

 

A MediTech (Gyártástrend) 2013. februári számában "Füstjelek helyett TeleNyugi" címmel cikk jelent meg a BME EMT-nél fejlesztett, TeleNyugi névre keresztelt minimalista tevékenységfiigyelő rendszerről. A cikk itt olvasható.

 

A Computerworld 2013. április 24-i számában "Egészség és nyugalom mobileszközökkel" címmel cikk jelent meg, amelyben a TeleNyugi rendszerről, valamint az eVITA Fórumok újraindulásáról is szó esik. A cikk letölthető innen

 

A VIlággazdaság Telebit mellékletének 2013. április 29-i számában "Magány helyett virtuális együttlét" címmel cikk jelent meg a CVN projektről. A cikk letölthető innen.